Switch-versjonen av Doom har fått slippdato

Ikke lenge igjen til Nintendo-folket kan delta i blodig nedslaktning.

For en måned siden kunngjorde Bethesda at Doom skulle finne veien til Nintendos nye Switch-plattform, og på Twitter har Nintendo nå kunngjort slippdatoen. Switch-versjonen av Doom skal lanseres globalt den 10. november i år, og er dermed ikke langt unna.

Samtidig har Nintendo sluppet en video hvor representanter for iD Software bekrefter at Switch-versjonen får det samme innholdet som den eksisterende versjonen, inkludert alle moduser og hele enspillerkampanjen. Videoen kan du se øverst.

30 bilder per sekund

Bethesda

En forskjell som kan være verdt å merke seg er at Doom på Switch vil operere med en bildefrekvens på 30 bilder per sekund, ifølge id Software. Dette gjorde de for å sikre at spillet gir en solid og jevn spillopplevelse, og at de ikke trengte å «vanne ut» andre grafiske effekter.

Det nye Doom-spillet har generelt fått en god mottakelse, også her på verket, hvor spillet mottok 8 av 10 poeng.

– Sett over ett er nye Doom et fantastisk stykke skytespill. [...] Det aller meste er som snytt ut av originalspillene, og stort sett føler jeg derfor at denne utgaven av Doom gjør en solid jobb med å ivareta det som har definert tidligere spill i serien, skrev vår anmelder.

Bare én uke etter Doom-lanseringen kommer for øvrig et annet stort Bethesda-spill til Switch. Skyrim lanseres nemlig til Nintendo-konsollen den 17. november og byr både på støtte for bevegelseskontroll og Link-gjenstander.

Bethesda ønsker ikke å la forbrukere definere hva de gjør »

Siste fra forsiden