Switch-versjonen av Doom har fått slippdato

Ikke lenge igjen til Nintendo-folket kan delta i blodig nedslaktning.

For en måned siden kunngjorde Bethesda at Doom skulle finne veien til Nintendos nye Switch-plattform, og på Twitter har Nintendo nå kunngjort slippdatoen. Switch-versjonen av Doom skal lanseres globalt den 10. november i år, og er dermed ikke langt unna.

Samtidig har Nintendo sluppet en video hvor representanter for iD Software bekrefter at Switch-versjonen får det samme innholdet som den eksisterende versjonen, inkludert alle moduser og hele enspillerkampanjen. Videoen kan du se øverst.

30 bilder per sekund

Bilde: Bethesda

En forskjell som kan være verdt å merke seg er at Doom på Switch vil operere med en bildefrekvens på 30 bilder per sekund, ifølge id Software. Dette gjorde de for å sikre at spillet gir en solid og jevn spillopplevelse, og at de ikke trengte å «vanne ut» andre grafiske effekter.

Det nye Doom-spillet har generelt fått en god mottakelse, også her på verket, hvor spillet mottok 8 av 10 poeng.

– Sett over ett er nye Doom et fantastisk stykke skytespill. [...] Det aller meste er som snytt ut av originalspillene, og stort sett føler jeg derfor at denne utgaven av Doom gjør en solid jobb med å ivareta det som har definert tidligere spill i serien, skrev vår anmelder.

Bare én uke etter Doom-lanseringen kommer for øvrig et annet stort Bethesda-spill til Switch. Skyrim lanseres nemlig til Nintendo-konsollen den 17. november og byr både på støtte for bevegelseskontroll og Link-gjenstander.

Bethesda ønsker ikke å la forbrukere definere hva de gjør »

Kommentarer (14)

Forsiden akkurat nå

Til toppen