Syk av World of Warcraft

Syk av World of Warcraft

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

En amerikansk 19-åring, hektet på World of Warcraft, blir førstemann ut til å besøke et avvenningssenter for internettavhengighet, ifølge Telegraph.co.uk

I løpet av 45 dager vil han gjennomgå et 12-stegsprogram for å bekjempe apen på ryggen. Her vil han nyte turer i skog og mark, men blir nødt til å overleve uten noen tekniske duppeditter.

”Vår metode for deltakerne er ”cold turkey”, altså ingen teknologi overhodet. Det handler om å hjelpe folk som er avhengig av teknologi og trekke dem vekk fra deres avhengighet. Vi vil instille hjernen deres på en normal hverdag og gjøre dette på en positiv måte”, sier Hilarie Cash som jobber på reStart-senteret.

Oppholdet koster ca 90 000 norske rubler (£8,800), som må anses som en fornuftig pris for å få livet sitt tilbake. Senteret er også åpne for å ta imot andre med liknende teknologiske lidelser, blant annet folk som er hektet på internettpornografi.

World of Warcraft: The Burning Crusade

Windows
Slippdato: 16. januar 2007
Sjanger: Massivt online, Rollespill
Utvikler: Blizzard Entertainment
Utgiver: Vivendi Universal Games

Kommentarer (59)

Forsiden akkurat nå

Til toppen