Syng med i DJ Hero 2 i høst

Oppfølgeren byr på heftige oppgraderinger.

Musikkspill har kanskje stoppet litt opp i utviklingen, men fjorårets DJ Hero var et ekstremt friskt pust i sjangeren. Oppfølgeren ble annonsert for en stund siden, uten at vi visste så mye om den. Nå er det imidlertid klart at DJ Hero 2 vil være tilgjengelig til PS3, Xbox 360 og Wii til høsten, og i følge pressemeldingen har vi en ganske kraftig oppgradering i vente.

Den viktigste nyheten med DJ Hero 2 er at man nå kan legge til en tredjemann i scratche-gruppa, spillet har nemlig støtte for mikrofon. Dermed åpnes spillet både for stue-rapping og synging.

I tillegg snakkes det om en mer omfattende karrieremodus, med navn Empire, hvor man som navnet antyder skal bygge seg opp et ordentlig DJ-imperium. I tillegg loves det en rekke ny modier, deriblant en flerspillmodus hvor DJ-er kan konkurrere mot hverandre en-mot-en, og en modus som tilsvarer Guitar Hero 5s Quick Play, hvor man kan droppe inn og ut underveis i sangene.

DJ Hero 2 vil som sin forgjenger ha massevis av artister med, deriblant Dr. Dre, The Chemical Brothers, Kanye West, Metallica, og Lady Gaga. Spillet vil ha drøyt 70 forskjellige mikser, og denne gang skal vi ha utvidede muligheter for å legge eget preg på lyden man skraper frem med turntable-bordet.

I forbindelse med denne annonseringen vil det også være mulig for eiere av det første spillet å laste ned en en miks av sangene "Just Dance" med Lady Gaga og Deadmau5s "Ghosts 'n' Stuff", helt gratis. Dette vil være mulig for Xbox 360- og PS3-eiere fra den 8. til 14. juni.

Trailer for spillet kan du se her.

Les også:Anmeldelse av DJ Hero
Les også:Hva bør spillnissen ha med seg?
Les også:Anmeldelse av Blur


(Kilde: Pressemelding)

Siste fra forsiden