Ta kontroll over cyborgene

Starbreeze holder på med nytt Syndicate spill.

Nå nylig ble det kjent at Starbreeze holder på med et nytt spill i Syndicate-serien. De som har vært med ei stund, kjenner nok til Syndicate, som ble lansert i 1993 av det nå avdøde firmaet Bullfrog (også kjent for Theme Park og Dungeon Keeper).

I Syndicate og oppfølgeren Syndicate Wars styrer du en gruppe cyborger, kontrollert av et militant, globalt selskap. Handlingen foregår i en verden der styresmaktene er delt opp i store selskapene, eller syndicates på engelsk. Du må utføre oppdrag for det selskapet du velger, som å drepe en fiendtlig sjef, redde fanger, eller min favoritt, ”overtale” sivile til å bli med på laget ditt. Syndicate var et jevnt over et populært spill, mens oppfølgeren gjorde det noe dårligere.

Prosjektet, som har kodenavnet ”Project Redlime”, skal lanseres på PC samt Xbox 360 og PS3, men det er lite trolig det vil bli lansert før Starbreeze sitt andre prosjekt, et nytt Jason Bourne-spill, er ferdig. Starbreeze står for øvrig også for Riddick-spillene Escape from Butcher Bay og Assault on Dark Athena.

(Kilde: Gamesindustry.biz)

Siste fra forsiden