Table Tennis for Wii dropper onlinespill

Rockstar har fortalt at de ikke vil lage onlinebasert flerspiller i Table Tennis for Wii.

Det er fortsatt tøffe tider for Wii-eiere som liker å spille over nettet. Nå har Rockstar føyet seg inn i en lang rekke utviklere som dropper nettbasert flerspiller i Wii-spillene sine. Den kommende Wii-versjonen av Table Tennis vil nemlig ikke ha noen muligheter for nettspilling, slik originalversjonen for Xbox 360 hadde.

Bilde fra 360-versjonen

I følge en artikkel hos britiske Computer & Video Games har Rockstar fortalt at de fokuserer alle kreftene sine på å skape det mest avanserte kontrollsystemet til nå sett på Wii, og at de derfor ble nødt til å droppe implementeringen av onlinebasert flerspiller.

Computer & Video Games har selv testet spillets kontrollsystem, og mener det fungerer veldig godt. Men dette hindrer dem ikke i å stille seg skeptisk til Rockstars begrunnelse for manglende flerspiller. De skjønner nemlig ikke hvorfor det ikke er mulig å både lage et godt kontrollsystem og onlinebasert flerspiller i samme Wii-spill.

Table Tennis ble i alle fall svært godt mottatt på Xbox 360, hvor det fikk karakteren åtte. Les vår omtale for mer informasjon om den versjonen av spillet.

Siste fra forsiden