«Taiga» til Liquid

«Taiga» og hans lagkamerater signerer for Team Liquid

– Hovedmålet er å vinne The International 10 i Stockholm, forteller hovedpersonen selv.

Tommy «Taiga» Le og hans lagkamerater er klare for Team Liquid.
Epicenter

Onsdag ettermiddag ble det kjent at Tommy «Taiga» Le og hans Dota-lag signerte for Team Liquid. Laget forlot Alliance for en knapp uke siden, og har i den siste tiden lett etter en ny klubb. Le og hans lagkamerater kom for alvor på kartet i den internasjonale Dota 2-scenen etter at de kvalifiserte seg og deltok i The International tidligere i høst.

LES OGSÅ: The International til Sverige i 2020

Vår hovedperson, Tommy «Taiga» Le sitter opptatt med forberedelser til MDL Chengdu Major Qualifier, og var derfor litt kort i svarene. Han tok seg likevel litt tid til å snakke med oss, og forteller til Gamer.no om hvorfor de forlot Alliance, og sier at de var attraktive når de sto uten klubb.

– Vi dro fra Alliance fordi vi ville søke ut etter nye muligheter. Opplevelsen og reisen i Alliance var fin, og vi har hatt to fine år sammen der, men vi forlot for å videre utvikle oss som spillere. og å spille i et nytt miljø for å få mer motivasjon mot neste års The International. Vi hadde flere andre klubber som ønsket å signere oss, men til slutt valgte vi Liquid. De hadde jo nettopp mistet laget sitt også.

Målet er å vinne The International 10

DISSE SPILLER FOR TEAM LIQUID

Vis mer

Tommy «Taiga» Le
Michael «miCKe» Vu
Samuel «Boxi» Svahn
Aydin «iNSaNiA» Sarkohi
Maximilian «qojqva» Bröcker

Videre forteller Le litt om hva Liquid kan by på, som kanskje de ikke hadde mulighet til under Alliance-fanen.

– Liquid tilbyr mye som jeg ikke kan gå inn i detaljer på, men de har en mental-coach som har jobbet med klubben i tre år, som innehar mye kunnskap innen psykologi. Dette vil være til stor hjelp for oss i tiden som kommer.

LES OGSÅ: – Vi klarte å glemme klokken som tikker

Neste høst arrangeres The International i Stockholm. Dette er selvfølgelig det ultimate målet for alle Dota 2-lag, også Liquid.

– Planen fremover mot jul er å kvalifisere til neste The International gjennom å samle nok Dota Pro Circuit Points. Første delmål er at vi må kvalifisere til oss den neste majoren og minst spille oss til en topp seks-plassering.

Det mer langsiktige målet er hårete, men de er motivert til å legge ned tiden som trengs.

Les også
Kan Domino overgå høstens andreplass?

– Hovedmålet er å vinne The International 10 i Stockholm. Minimumskravet er topp åtte, avslutter Le.

Siste fra forsiden