Take 2 røper planer for 2006

Take 2 har fortalt litt om planene for det kommende året, som blant annet involverer et nytt GTA-spill til PSP og GTA: Liberty City Stories til PS2.

Den amerikanske utgiveren Take 2 har nå gitt ut litt finansinformasjon for aksjonærene sine, og som vanlig inkluderer dette en kort oversikt over fremtidsplanene deres. Disse inkluderer et nytt Grand Theft Auto-spill til PSP (som ryktene sier vil være basert på Vice City), samt en versjon av PSP-suksessen Liberty City Stories for PS2.

Dessuten forteller Take 2 at de vil gi ut et nytt spill (basert på en ny franchise) til Xbox 360, samt en etterfølger til en Rockstar-franchise. Hvilken franchise det er snakk om vet vi ikke, men med mindre selskapet går langt tilbake i historien (da Rockstar North var kjent som DMA Design), har de ikke så fryktelig mye å velge mellom.

Ellers var det ikke spesielt mange overraskelser i denne finansoppdateringen, men nettstedet GameCloud la merke til en liten detalj; strategispillet Snow, fra Frog City Software (kjent for Imperialism og Trade Empires), hvor spilleren får rollen som narkobaron, var borte vekk. Da de spurte Take 2 om når vi kan forvente å se spillet, svarte en representant enkelt og greit at "det var et godt spørsmål".

Et annet spill som ikke er på listen er 3D Realms sitt etterlengtede Duke Nukem Forever, men akkurat det er vel ingen overraskelse. Finansoppdateringen kan leses på Take 2 sitt nettsted.

Siste fra forsiden