Tekken 6 er klar for butikkene

Og Namco avlører samtidig nye detaljer om spillet.

Tekken-serien trenger vel egentlig ingen nærmere introduksjon, og nå har Namco bekreftet at det nyeste spillet i serien er ferdig utviklet. Europeisk lanseringsdato er 30. oktober til Xbox 360 og Playstation 3.

Omfattende internett-satsing

Tekken 6 skulle ha nok å by på til å holde spillere opptatt utover høsten. I en pressemelding avslører Namco for første gang samtlige av spillets internett-funksjoner.

Disse inkluderer blant annet muligheten til å lage og laste opp egne karakterer som etterligner kampstilen din med stor nøyaktighet. Hvem som helst kan så laste ned og utfordre din virtuelle slåsskjempe, selv når du ikke er på nett.

Man kan også laste opp replay-videoer av kamper og dele dem med venner og motstandere over hele verden, om man skulle ha lyst til å skryte litt av deg selv, eller eventuelt demonstrere sine mangelfulle ferdigheter.

I vinter kommer det i tillegg en nedlastbar, gratis oppdatering som inneholder en samarbeidsfunksjon. Denne setter deg i stand til å slå deg sammen med en annen spiller for å slåss mot CPU-kontrollerte fiender.

Tekken 6 byr selvsagt også på et omfattende rangeringssystem hvor man kan samle poeng og kjempe om prestisjetunge topplasseringer på verdensrankingen.

Nytt og bedre

Namco skal ha gjort en rekke forbedringer av spillbarheten, og grafikken kjører konstant på 60 bilder i sekundet, noe som sørger for jevn flyt. Karaktergalleriet blir også det største noensinne, og det er dessuten første gang at et Tekken-spill lanseres på flere plattformer, inkludert PSP som får sin versjon senere i høst.

(Kilde: Pressemelding)

Siste fra forsiden