Telltale med Walking Dead-spill?

Jobber eventyrutvikleren med zombiespill eller mer Monkey Island?

Den amerikanske spillutvikleren Telltale Games har hatt stor suksess med sine episodebaserte eventyrspill. Selskapet jobber blant annet med Back to the Future: The Game (som vi fikk første episode av før jul) og Jurassic Park, men dette er langt fra det eneste de har på gang.

Telltale har allerede laget spill med vandøde.

17. februar planlegger de å vise frem fem nye spillprosjekter i San Fransisco, og selv om de ikke ønsker å gå i detalj om disse, har de sluppet en interessant beskrivelse av et av dem:

– Et av dem er basert på en nylig lansert franchise fra TV og tegneserieverdenen, hvis popularitet er i ferd med å forandre livet som vi kjenner det.

Dette har selvfølgelig fått ryktene til å gå, og nettstedet 1UP er et av mange som gjetter at det er snakk om et spill basert på Walking Dead. I oktober i fjor debuterte nemlig en TV-serie basert på tegneserien Walking Dead, og denne har allerede blitt svært populær.

Men hva med de andre prosjektene? Det er nok mange som håper på en ny sesong med Tales of Monkey Island, og vi må også huske på at Telltale hadde suksess med Puzzle Agent – et spill som blant annet skulle lodde stemningen for mindre, frittstående spillutgivelser fra den populære eventyrspillutvikleren.

Siste fra forsiden