Telltales Batman-spill lages med oppgradert spillmotor

Utvikleren lover en rekke teknologiske og kreative forbedringer.

Telltale Games

På South by Southwest-festivalen i Austin, Texas i forrige uke var Telltale Games på plass for å snakke om sitt kommende Batman-spill. På et panel dedikert til spillet avslørte utvikleren noen flere detaljer om det historiebaserte eventyret, men kanskje den største nyheten kom i form av annonserte oppgraderinger for Telltales spillmotor.

Telltales Batman-spill byr på et mørkt eventyr.
Skjermbilde/YouTube

Den velkjente motoren – som ble brukt til å lage blant annet The Walking Dead, Tales From the Borderlands og The Wolf Among Us – har nemlig fått en kraftinnsprøytning, som ifølge studiosjef Kevin Bruner markerer et stort steg opp fra tidligere spill, både på et teknisk og kreativt nivå.

Utvikleren viste ikke frem noen konkrete eksempler på hva den nye motoren byr på, eller hvilke endringer vi kan vente oss i fremtidige spill. Likevel er løftet om en oppgradering spennende nyheter for Telltale-fans, som har ventet på en overhaling av spillmotoren i flere år.

Spill som både Batman og Bruce Wayne

Hva selve Batman-spillet angår forklarte Bruner at vi kan vente oss en mørk historie, med en presentasjon som ligner på The Wolf Among Us. Telltale ønsker å fokusere på Bruce Wayne vel så mye som Batman, og underveis vil spillere få muligheten til å velge hvilken identitet de ønsker å bruke.

Som Batman får spillere velge mellom voldelige eller fredelige løsninger på konflikter, mens i rollen som Bruce Wayne må spillere holde styr på vennskap med andre figurer, samt utformingen av byen Gotham. Batman og Gotham er nært knyttet til hverandre, og spillernes valg underveis vil i stor grad bestemme skjebnen til både mannen og byen.

Telltales Batman-spill består av fem episoder, og den første skal lanseres en gang til sommeren.

Telltales Game of Thrones-spill er et uvurderlig tilskudd til universet.
– Likevel er det langt fra utviklerens beste spill, mente vår anmelder »

Siste fra forsiden