Temp slo Nordic Warthogs i toppkampen / Telenorligaen

Temp valset over Nordic Warthogs

– Kampen gikk vel mer eller mindre slik vi forventet, sier Temp-spiller Adam «Paint» Fjellum.

Temp ble for sterke for Nordic Warthogs. Her under SpillExpo som The Gatekeepers.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

SLIK GIKK FJERDE RUNDE AV TELENORLIGAEN:

Vis mer

Temp.no - Nordic Warthogs: 2-0
BX3 EK - Celestial Gaming: 1-1
Norse - DeToNator.EU: 2-0
Labbedans'Vika - demise.no: 2-0

Se resten av terminlisten på Telenorligaens turneringssider.

I mandagens direktesendte TV 2 Sumo-oppgjør møttes ligalederne Temp.no og Nordic Warthogs, hvor muskler skulle vises. Begge lag var sultne på å ta over ligaledelsen alene, og begge lag var sikre på at de kunne slå motstanderen. I kartvetoen ble det bestemt at lagene skulle møtes på Train og Mirage.

Temp byttet nylig ut en av sine spillere etter at Kristoffer «Mystic» Michelsen valgte å forlate laget til fordel for Norse i ligapausen. Inn kom Håkon «hallzERk» Fjærli like før denne kampen skulle spilles.

Se kampen i opptak gratis på TV 2 Sumo »

Ensidig oppgjør

DISSE SPILTE FOR NORDIC WARTHOGS:

Vis mer

Philip «Philip» Løseth
Jasmeet «RoSeY» Gill
Christian «kSwitch» Lorange
Sindre «Grande» Grande
Haakon «Radifaction» Tholo

Kampen startet på Mirage, og lagene var spilte en veldig jevn førsteomgang og Temp hadde ledelsen 9-6. Nordic Warthogs vant de påfølgende tre rundene, før Temp stakk av med de resterende syv rundene og vant kartet 16-9.

På det andre kartet, Train, som var Temps kartvalg. Temp startet på terroristsiden, som er den minst likte på kartet, men klarte likevel å kjempe seg til 7 runder i første omgang. Når andre omgang startet stod det 8-7 til Nordic Warthogs, men laget klarte ikke å skaffe seg en eneste runde i andre omgang, og Temp stakk av med kartet 16-8.

– Kampen gikk som forventet

DISSE SPILTE FOR TEMP.NO:

Vis mer

Anders «aNdz» Kjær
Kristian «KORN» Hokland
Tony André «NiTo» Nilsen
Adam «Paint» Fjellum
Håkon «hallzERk» Fjærli

Spiller for Temp, Adam «Paint» Fjellum, var veldig fornøyd etter seieren mot overraskelseslaget Nordic Warthogs.

– Kampen gikk vel mer eller mindre slik vi forventet. Nå har ikke jeg sett noen kamper av Nordic Warthogs, så jeg kan ikke helt sikkert si hvilket nivå de vanligvis holder, men vi har satt oss som mål å vinne samtlige kamper i Telenorligaen, sier Fjellum bestemt.

Begge de nyeste spillerne til Temp, Tony André «NiTo» Nilsen og Håkon «hallzERk» Fjærli, leverte veldig solid på hvert sitt kart i oppgjøret. Fjellum mener laget har funnet en god blanding av spillere som de kan bygge videre på, og var godt fornøyd med prestasjonene.

Adam «Paint» Fjellum og resten av Temp var fornøyd etter kampen.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no
Les også
Lag fra 2. divisjon i Telenorligaen er klar for King of Nordic

– Vi er veldig fornøyd med hvordan de har spilt så langt. De er to unge talenter som er veldig motiverte og har vist at de kan spille på et høyt nivå. Vi har riktignok bare spilt et par dager med «hallzerk» men han har allerede vist veldig gode takter. Jeg tror vi endelig har funnet et lag med en god blanding av spillere som vi har ønsket oss, avslutter Fjellum.

Siste fra forsiden