Norse mot Temp.no / Telenorligaen

Temp.no ønsker å ta tilbaketronen som Norges beste Counter-Strike-lag

På mandag får de muligheten til å måle krefter mot de regjerende seriemesterne

Anders «aNdz» Kjær og resten av Temp.no vil slå ned Norse fra den norske Counter-Strike-tronen. Her avbildet under SpillExpo 2016.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

SLIK SPILLES ANDRE RUNDE AV TELENORLIGAEN VÅREN 2017:

Vis mer

Kl. 20:00: Norse - Temp.no
Kl. 20:00: Labbedans'Vika - BX3
Kl. 20:00: DeToNator.EU - demise.no
Kl. 20:00: Celestial - Nordic Warthogs

Alle kampene spilles mandag 13. februar.

Se resten av terminlisten på Telenorligaens turneringssider »

Under fjorårets høstsesong av Telenorligaen måtte Temp.no (som da spilte under Gatekeepers-navnet) se seg slått av Norse i sluttspillsfinalen.

Begge lag er forventet å kjempe i toppen av tabellen, og på mandag får vi en forsmak av en potensiell sluttspillfinale, i det Temp-spillerne får muligheten til å ta revansj mot de regjerende seriemesterne.

Storoppgjøret mellom Norse og Temp ser du gratis på TV 2 Sumo, mandag 13. februar, klokken 20:00.

LES OGSÅ: Slik vurderer vi Counter-Strike-lagene i førstedivisjon »

– Utvilsomt de to beste lagene i ligaen som møtes

DISSE SPILLER FOR TEMP.NO:

Vis mer

Adam «Paint» Fjellum
Kristian «KORN» Hokland
Tony André «NiTo» Nilsen
Anders «aNdz» Kjær
Kristoffer «Mystic» Michelsen

Anders «aNdz» Kjær ønsker å ta tilbake den norske Counter-Strike-tronen.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

Til tross for at mandagens oppgjør er en av toppkampene i ligaen, mener lagleder i Temp, Anders «aNdz» Kjær at kampen er nokså uviktig i det lange løp.

– Helt ærlig så er nok dette en kamp som betyr veldig lite for begge lag. Det er utvilsomt de to beste lagene i ligaen som møtes, men ingen av oss gjør nok noen spesiell forberedelse før denne kampen, sier han til Gamer.no.

Kjær begrunner utsagnet med at han forventer at begge lagene ender opp som de to beste etter endt seriespill.

– Begge lagene havner innenfor en topp to-plassering uansett, så denne kampen har ingenting å si for noen av oss med tanke på plasseringen. Vinneren får mest sannsynligvis førsteplass på tabellen, men det som egentlig betyr noe er en topp to-plassering.

Siden forrige sesong har Temp byttet ut Markus «maak» Karlsen med Tony André «NiTo» Nilsen. Kjær mener at lagets utgangspunkt mot Norse er noe svekket siden forrige sesongs finale, men at de har en grei sjanse til å spille uavgjort i mandagens oppgjør.

– Jeg mener laget vårt er kjempesterkt på papiret. «maak» i form var en kjempespiller, og kunne vinne kamper alene, men det har også «NiTo» vist at han kan. Jeg tror vi har en OK sjanse til å spille uavgjort mot Norse, men sannsynligvis har vi litt dårligere utgangspunkt enn vi hadde på SpillExpo, for eksempel, sier han til Gamer.no.

Les også
– 777 er Norges beste lag, laget å slå, regjerende seriemestere

Forventer å møte Norse i sluttspillets finale

Tommy «TommyM» Monsen i Demise har tidligere uttalt seg til Gamer.no, og sagt at utfordrerne til Norse er i aller høyeste grad Temp og Demise. Anders «aNdz» Kjær mener selv at det kun er Temp som er realistiske utfordrere til å slå Norse ned fra tronen.

– Jeg tror at det er kun vi som har nivået til å slå Norse på en god dag. Såpass realistisk må man få lov til å være. Norse er per nå det eneste laget som satser fulltid, og har naturligvis et høyere nivå enn de fleste andre. Jeg forventer at vi møter Norse i sluttspillets finale, og det tror jeg også at det er mange andre som gjør. Det er kun vi som har vist at vi kan matche nivået deres, sier han til Gamer.no.

Kjær sier seg likevel enig med Monsen, i at det er Demise og BX3 som kommer til å kjempe hakk i hæl.

– Tredjeplassen blir nok en kamp mellom Demise og BX3, men det pleier alltid å være et lag som overrasker, så vi får se litt utover i sesongen hvem det kan være.

Hvor sugne er dere på å slå Norse ned fra tronen?

– Det sier seg selv at vi har lyst til å ta tilbake tronen som Norges beste lag. Gi det litt tid, så skal vi nok gi de store utfordringer!

Lagleder i Norse tar oppgjøret mot Temp med knusende ro

DISSE SPILLER FOR NORSE:

Vis mer

Morten «zEVES» Vollan
Martin «cENTRYZ» Brandal
Jon Erik «ztk» Øygarden
Henrik «Becker» Becker
Jørgen «cromen» Robertsen

Morten «zEVES» Vollan og resten av Norse er sikre på at de når sluttspillet.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

Morten «zEVES» Vollan i Norse lar seg ikke stresse av å møte en av ligaens største utfordrere. Laglederen forteller til Gamer.no at kampen antakeligvis betyr mer for Temp enn hva det gjør for hans eget lag.

– Vi kommer til å ta kampen mot Temp helt med ro. Vi vet at vi kommer til å havne innenfor topp fire på tabellen når sesongen er over, og det er sluttspillet som gjelder. Jeg tror nok Temp er mere tent enn hva vi er, og at de kommer mer forberedt inn i kampen enn oss. Det betyr nok mer for de å vinne over oss, enn hva det gjør for oss å vinne over dem.

Tror du mandagens oppgjør er en forsmak på en eventuell finale i sluttspillet?

– Det er flere spennende lag i årets sesong, men jeg tror fortsatt at det er Temp som er vår største utfordring. Jeg vil likevel ikke si at dette er noen forsmak på en eventuell finale i sluttspillet, fordi alle lag som kvalifiserer seg dit kommer til å være ekstra forberedt både på individuelle prestasjoner og taktikk.

Om motstanderens endringer i lagoppstillingen, mener Vollan at Anders «aNdz» Kjær har gjort et varp i å sikre seg Tony André «NiTo» Nilsen. Til Gamer.no forteller han at Nilsen er et stort talent.

– Temp har vært kjent for å bruke avdankede spillere fremfor å gi yngre og mer uerfarne spillere sjansen. Det gir mer rutine og samspill i laget, men man mister samtidig x-faktoren som yngre spillere kan tilføre. Det at «aNdz» har åpnet øynene for «NiTo» er bra, for han er nok et av de største talentene i Norge med AWP-rifla.

Kampen mellom Norse og Temp.no strømmes direkte på TV 2 Sumo mandag 13. februar, klokken 20:00 »

Siste fra forsiden