Tennis fra EA

EA Sports utvider med ny serie

Neste år blir sportsjangeren beriket med en ny serie tennisspill.

Electronic Arts sportsavdeling har mange populære spill i stallen, og til neste år skal de føye til ennå en serie. Selskapet har nemlig kunngjort at de jobber med et helt ny tennisspill. Det skal debutere på Wii og senere også komme ut til andre formater.

– Når vi så etter nye muligheter til å ekspandere EA Sports og tilby gode, interaktive opplevelser for sportsfrelste verden rundt ble klart at tennissportens renessanse bød på rike muligheter, forteller EA Sports-sjef Peter Moore i en pressemelding.

EA har foreløpig sluppet veldig lite informasjon om prosjektet, men lover mer nøyaktige kontroller takket være det nye Wii MotionPlus-tilbehøret som Nintendo avduket under årets E3. Vi loves også oppgjør med berømte spillere fra både nåtiden og tennisens historie, samt muligheten til å spille på de beste banene i verden.

Spillet skal være det eneste som har sikret seg lisensen til å bruke All England Lawn Tennis-klubben, noe som betyr at du får spille på den samme banen som Wimbledon-turneringen avholdes.

EA har foreløpig ikke offentliggjort noen tittel for spillet. De regner med å utgi det en gang i 2009.

Siste fra forsiden