Terraria får en oppfølger satt i en annen dimensjon

Planen er å gi spillet en helt annerledes tone og driv.

Re-Logic

Det spennende sandboksspillet Terraria – som mest kan beskrives som en 2D-versjon av Minecraft – får en oppfølger. Terraria: Otherworld, som spillet heter, er egentlig ikke en oppfølger, uttaler utviklerne Re-Logic. Med seg på laget har de fått Enige Software, studioet som stod bak konsollversjonene av spillet.

Satt i en alternativ dimensjon innenfor Terraria-universet, plasserer Terraria: Otherworld spilleren i en kamp mellom liv og død for å gjenoppbygge en tidligere uberørt verden. Den er nå overtatt av en ondskapsfull kraft som har ødelagt naturen til dens naturlige prakt, står det i pressemeldingen.

Terraria: Otherworld.

– Jeg har alltid fundert på hvilke andre retninger Terraria-konseptet kan ta – for eksempel et annet fokus eller med et større budsjett som støtte. Terraria: Otherworld gir oss den sjansen til å prøve ut de scenarioene samtidig. Jeg gleder meg til å se hvordan det blir til slutt, og jeg tror tilhengerne våre vil bli ekstremt fornøyde med resultatet, sier Andrew Spinks, daglig leder i Re-Logic.

En ny retning

Utvikleren forteller at de ved å kombinere sandkassespill med rollespill- og strategielementer, utforsker Terraria-opplevelsen på en ny måte som skal tilby en fersk tilnærming til sjangeren.

I tillegg uttaler de at Otherworld vil utforske «hva som kunne ha vært», og tar spillet i en ny retning. Mer informasjon har vi ikke på nåværende tidspunktet, men det er ventet at studioene viser frem spillet på GDC om to uker.

Det første Terraria-spillet kom til PC 2011, og vår anmelder var mektig imponert over det han ble servert. Senere har spillet kommet til alt som kan krype og gå av plattformer. Otherworld er under utvikling til Windows og OSX, men utviklerne vurderer å slippe spillet til PlayStation 4 og Xbox One ved en senere anledning.

Terraria: Otherworld spillvideo.

Siste fra forsiden