Test Drive Unlimited for 360 er ferdig

Xbox 360-versjonen av Test Drive Unlimited er ferdigutviklet, og Atari har lansert en ny demo av spillet.

Det er knyttet store forventninger til Test Drive-seriens tilbakekomst, og nå har Atari kunngjort at Xbox 360-versjonen av Test Drive Unlimited endelig er ferdigutviklet. Lanseringen vil finne sted 8. september, og som om ikke dette var nok, har selskapet denne uken lansert en ny demo av spillet på Xbox Live Marketplace.

Den nylanserte demoen lar spillerne kjøre rundt i et område på cirka 60 kvadratkilometer. Niklas Arnell fra Atari forteller at demoen gir spillerne sjansen til å oppdage et nytt hus (som spilleren kan bo i), tre nye superbiler (Ferrari F430, Ford Mustang GT og AC Cobra) og en brutal motorsykkel (Kawasaki Ninja ZX-10R). Demoen kommer med fire enspillerutfordringer og to flerspillerutfordringer, men kan kun spilles i én time.

Test Drive Unlimited foregår en massiv onlineverden som stadig er i bevegelse. På en virtuell versjon av stillehavsøya Oahu skal du leve livet som bilentusiast sammen med tusenvis av andre via Xbox Live. Som i et rollespill lager du en avatar og dresser den opp med klær. Deretter får du et hus, en garasje og litt penger til å kjøpe din første bil.

Mens spilleren kjører omkring, kan han utfordre andre spillere til duell og deretter vedde om utfallet av ulike løp. Innsatsen er penger, klær eller biler. Spillerne kan samles på klubber for å sosialisere, kjøpe og selge varer eller planlegge turneringer. Det vil konstant være tusenvis av spillere på øya (med mindre spillet flopper totalt), og opplevelsen blir unik hver eneste gang du logger deg inn igjen.

Mer informasjon er som vanlig å finne på spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden