Test Drive Unlimited til PSP og PS2

Atari har kunngjort at Test Drive Unlimited kommer til PSP og PS2. Dessuten kan Xbox 360-eiere snart laste ned en demo.

Test Drive Unlimited startet livet som en Xbox 360-eksklusiv tittel, men for en tid tilbake fortalte Atari at de også ville gi ut spillet for PC. Nå har de kunngjort at det i tillegg kommer til PSP og PS2, og alle versjonene skal lanseres til høsten.

Test Drive Unlimited (Xbox 360)

Versjonene til PSP og PS2 er under utvikling hos Atari sitt Melbourne House-studio i Australia. Disse vil komme med de samme kjernefunksjonene som PC og Xbox 360-versjonene, inkludert onlinespill, nærmest endeløse veier på øya Oahu i Hawaii, over 70 superbiler, en mengde enspillerutfordringer, oppgraderinger og mulighet for nedlastbart innhold.

PSP-versjonen er et av de første genuine onlinespillene på konsollen, men for de som ikke har mulighet til å gå på nett med konsollen sin, har utviklerne laget et ekstra enspillermodus hvor du får kjøre rask og heftig arkadeaktig racing. Atari forteller at de er imponert over de tekniske løsningene til Melbourne House, og at de tror folk vil undre seg over hvordan de har fått alt dette til på PSP.

Om du eier en Xbox 360, kan du forresten se frem til å kunne spille en demo av spillet i tiden mellom 8. og 14. mai. Demoen inneholder en smakebit av spillets gameplay (både offline og online), samt 40 kilometer med veier. Mer informasjon om Test Drive Unlimited finner du på spillets offisielle nettsted.

Test Drive Unlimited
Xbox 360
Test Drive Unlimited
PlayStation Portable
Test Drive Unlimited
PlayStation 2
PS2 PSP Xbox 360

Les også

Siste fra forsiden

Feature Telialigaen - League of Legends

Telialigaen League of Legends er tilbake - dette er lagene på øverste nivå

Debutanter og veteraner samles for å kjempe om den sagnomsuste Telialiga-pokalen, og det hele starter nå.

E-sport