Test eventyrspillet Black Mirror 3

Den gufne oppfølgeren har fått en demo.

Black Mirror 3 er et pek-og-klikk-eventyr for PC, og som sine forgjengere blir et spill preget av uhyggelige, overnaturlige hendelser. Historien foregår i og rundt slottet Black Mirror.

Handlingen følger Darren Michaels, en av de to hovedpersonene fra tidligere spill i serien. Han har blitt arrestert for å ha påtent en storbrann på det mystiske slottet. I fengsel plages han av grufulle mareritt, og når politiet til slutt slipper ham løs er han helt alene og i en forferdelig psykisk stand.

Vi loves en mørk og dyp historie, to spillbare figurer og seks kapitler fulle av mysterier og intrikate nøtter. Totalt er det over seksti steder å utforske i spillet.

Dette blir et mørkt spill.

Nå kan du teste den engelskspråklige utgaven av Black Mirror 3. Den ferske demoen inneholder den første halvdelen av spillets første kapittel, og utgiver Lace Mamba mener den gir omtrent 45 minutters spilletid.

Lace Mamba vil lansere spillet 22. april i Storbritannia og Irland, og det skal også komme til Skandinavia. Forhåpentligvis blir det tilgjengelig via digital distribusjon også.

Demoens installasjonsfil er på litt over 800 MB, og du kan blant annet laste den ned herfra:

Siste fra forsiden