Demo: Wings of Prey

Test ny arkadeflysimulator

Luften er full av nazister. Skyt dem ned!

Flysimulatoren IL2-Sturmovik: Birds of Prey hadde en viss suksess på konsoll i fjor, og nå har utviklerne laget et nært beslektet PC-spill, som har fått navnet Wings of Prey.

En skulle tro det var ulovlig å fly så lavt.

Wings of Prey er et flyspill som sender deg tilbake til andre verdenskrig, hvor nazistene og de allierte kjemper så fillene flyr.

Vi får delta i seks store slag, og fly over femti oppdrag i med både kampfly og bombefly. De seks er Stalingrad, Ardennes, Berlin, Sicilia, Korsun og slaget om Storbritannia.

Du får rundt førti forskjellige fly å velge mellom, inkludert noen av de mest kjente fra krigen. Det loves at flere fly og oppdrag slippes som nedlastbart innhold i løpet av neste år.

Graden av realisme på flygingen kan justeres fra realistisk til arkade, og om enspilleredelen ikke byr på nok utfordringer kan du utfordre andre over nettet i fire ulike flerspillermoduser.

Wings of Prey er for øyeblikket kun tilgjengelig via digital distribusjon, fra spillportalen yuPlay. Der finner du også en demo. Denne inneholder to øvingsoppdrag og tre oppdrag hentet fra slaget om Storbritannia og den endelige kampen om Berlin.

Siste fra forsiden