The Bourne Ascendancy og The Ripper på vei

Electronic Arts lekker som en sil og klarer ikke å holde spillene sine hemmelige.

Når små lekkasjer forekommer i spillbransjen kan man etter hvert være sikker på at den samlede spillpressen videreformidler det.

Ifølge CVG avslørte Linked In-profilen til Carl Vikman fra svenske Starbreeze tittelen på et nytt Jason Bourne-spill de holder på å utvikle for Electronic Arts. Tittelen, som nå er fjernet fra profilen lyder altså The Bourne Ascendancy, og blir ikke laget av samme utvikler som sto for det middelmådige The Bourne Conspiracy fra ifjor.

Starbreeze har tidligere laget The Chronicles of Riddick-spillene og The Darkness, og holder også på med "Project Redlime", som er arbeidstittelen til en nyutgave av Bullfrog-klassikeren Syndicate.

Starbreeze søker for tiden etter flere nye utviklere til "kommende prosjekter til Xbox 360 og Playstation 3", så det er trolig en indikasjon på hvilke plattformer spillet kommer til.

Tidligere i uken har det også blitt avslørt at EAs Visceral Games-studio, som laget det suksessrike Dead Space, har registrert varemerket "The Ripper". Tidligere i år meldte Los Angeles Times at studioet var i ferd med å lage et spill basert på den britiske seriemorderen Jack the Ripper, et rykte som nå får vann på møllen.

En tredje lekkasje fra EA hendte for en uke siden, da en stillingsannonse kunne fortelle at Dead Space 2 var i sluttfasen av preproduksjon, og at utviklingen ville ta til for fullt de neste månedene.

(Kilde: CVG)

Siste fra forsiden