The Callisto Protocol

The Callisto Protocol-oppdateringer skal fikse hakking og dårlig ytelse

Kommer etter massiv kritikk.

Krafton

Forrige ukes The Callisto Protocol-lansering gikk nok ikke helt som Striking Distance hadde håpet, med mye kritikk rettet mot spesielt PC-versjonens ytelse. Som PC Gamer skriver var brukeranmeldelser på Steam svært negative, men de siste dagene har utvikleren tatt tak.

Via Twitter melder Striking Distance om flere oppdateringer som nå er tilgjengelige på samtlige plattformer. Disse sikter i hovedsak på å forbedre hakking og dårlig bildeflyt, som ifølge noen spillere har gjort The Callisto Protocol nærmest uspillbart.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Fredag forklarte spillsjef Glen A. Schofield at problemene skyldes en feil gjort av utviklerteamet. Noen som hadde det litt for travelt justerte angivelig på feil fil, skrev Schofield.

Oppdateringene har resultert i en forbedring av spillets brukeranmeldelser, som i skrivende stund er 56 prosent positive på Steam. Striking Distance forteller riktignok at det enda gjenstår mer jobb med å forbedre spillopplevelsen for alle.

Vår egen Jørgen Bordal Andersen meldte stort sett om god flyt på PlayStation 5-versjonen som han spilte. Historien ble riktignok beskrevet som klisjéfylt, men både kampsystemet og spillets uhyggelige stemning fikk mye skryt i anmeldelsen på Gamer.no.

LES OGSÅ: The Callisto Protocol-sjefen slår tilbake mot sesongpasskritikk »

Siste fra forsiden