The Callisto Protocol - ekstrainnhold

The Callisto Protocol-sjefen slår tilbake mot sesongpasskritikk

– Vi holder ikke noe igjen fra hovedspillet, sier Glen Schofield om nedlastbare dødsanimasjoner.

Krafton, Inc.

Tidligere denne uka slapp Striking Distance Studios de første detaljene om sesongpasset for The Callisto Protocol. Passet byr blant annet på nye moduser, en utvidelse til historien og diverse kosmetikk, men det flere har bitt seg merke i er pakken med nye dødsanimasjoner for protagonist Jacob Lee.

Akkurat dødsanimasjonene er noe Striking Distance har lagt stor vekt på i markedsføringen av The Callisto Protocol. Mange stilte derfor spørsmål ved utviklerens valg om å kreve betaling for disse, men som spillsjef Glen A. Schofield forklarer er animasjonene man får i sesongpasset en helt separat greie fra hovedspillet.

Via Twitter forklarte Schofield at de nye animasjonene ikke er en del av spillet som nå blir låst bak betalingsmur. I stedet vil de slenges inn en gang etter lansering, som følge av stor etterspørsel fra fans.

– For å gjøre det klart: Vi holder ikke noe igjen fra hovedspillet for sesongpasset. Vi har ikke engang begynt å jobbe med dette innholdet enda. Det er helt nye greier som vi kommer til å jobbe med på nyåret. Fans har bedt om enda flere dødsfall, så vi setter det som en prioritering for neste år, skrev spillsjefen.

Schofield er best kjent som skaper av Dead Space-serien, og The Callisto Protocol er på mange måter en åndelig oppfølger til de spillene. Her vente uhyggelige eventyr i verdensrommet, med ekkel stemning, romvesener å bekjempe og tilsynelatende endeløse mengder med blod og gørr.

På et tidspunkt skulle spillet merkelig nok foregå i PUBG-universet, men det gikk over. The Callisto Protocol lanseres 2. desember, for PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X/S.

LES OGSÅ: The Callisto Protocol dropper Japan-lansering etter krav om sensur »

Siste fra forsiden