The Callisto Protocol

The Callisto Protocol-trailer viser enda flere måter du kan dø på brutalt vis

Ny kikk på det neste fra Dead Space-skaperen.

Overalt Geoff Keighley er, dukker The Callisto Protocol opp hakk i hæl. Sånn var det også på Gamescom Opening Night Live, der utvikler Striking Distance hadde med seg en ny trailer for spillet.

Huff da.
Krafton, Inc.

Videoen – som du ser over – viser mer av den Dead Space-inspirerte opplevelsen. Her ser vi protagonist Jacob Lee idet han takler diverse monstre på forskjellige måter.

For eksempel bruker han pistolen sin, men han kan også snike seg frem og dolke beistene i ryggen. Den mest effektive drapsmetoden virker imidlertid å være spillets Grip Gun.

Dette tyngdekraftvåpenet lar Lee plukke opp og slenge fiender veggimellom. Ut ifra traileren ser det ikke ut til å være noen begrensning på når og hvor ofte man kan bruke våpenet, men etter alt å dømme blir det vel noen regler slik at spillet ikke blir altfor enkelt.

Som flere av de andre The Callisto Protocol-trailerne ender også denne i en brutal død for Lee. Striking Distance har lovet at hovedpersonen skal kunne dø på utallige måter, og i den nyeste videoen er det «kuttet i to av en gigantisk vifte»-boksen som blir huket av.

The Callisto Protocol lanseres 2. desember, for PC, PlayStation og Xbox.

Les alle nyhetene vi har skrevet fra Gamescom 2022 »

Siste fra forsiden