The Callisto Protocol

The Callisto Protocol lanseres i desember

Se nyeste glimt av skrekkspillet fra Dead Space-skaperen.

The Callisto Protocol – PUBG-spillet som likevel ikke skal ha noe med PUBG å gjøre – har fått sin offisielle slippdato. Spillet blir å finne på PC og konsoller den 2. desember, avslørte utvikler Striking Distance natt til fredag.

Grøss.
Sony

Datoen ble kunngjort som del av den nyeste traileren for The Callisto Protocol. Videoen – som du ser øverst i artikkelen – oser Dead Space, som i grunnen ikke er så rart ettersom spillet lages av Dead Space-regissør Glen Schofield.

Traileren gir også en første skikkelig kikk på Josh Duhamel i rollen som protagonist Jacob Lee. Han befinner seg i fengsel på månen Callisto, der ting plutselig går veldig, veldig galt og han blir nødt til å kjempe med nebb, klør og det han kan finne av våpen for å holde seg i live.

Som Schofield forklarer på PlayStation-bloggen har teamet lagt mye fokus på å bygge en uhyggelig stemning. Her snakker vi fæle lyder som gir gjenklang i mørke korridorer, som skal gi spillere følelsen av at de alltid er i fare.

– The Callisto Protocol er en overlevelsesgrøsser, så spillere skal føle seg hjelpeløse. Jacob er ikke en soldat, og hvert møte med fiender er en kamp på liv og død. Ammunisjon, helse og våpen er dyrebare, og spillere må saumfare [fengselet] Black Iron for å finne enhver fordel de kan ta med seg.

Siste fra forsiden