The Callisto Protocol - PUBG

Den nye romgrøsseren fra Dead Space-skaperen er ikke lenger satt i PUBG-universet

– The Callisto Protocol har sin egen verden, historie og univers.

Krafton

The Callisto Protocol – det neste spillet fra Dead Space-regissør Glen Schofield – ble opprinnelig avduket i 2020. Noe merkelig skulle den fremtidsrettede overlevelsesgrøsseren være satt i samme univers som Playerunknown's Battlegrounds, men det har nå gått over.

I en melding på Twitter forklarer Schofield at koblingen til PUBG er borte. I stedet skal The Callisto Protocol seile sin egen sjø, forteller spillsjefen.

– The Callisto Protocol har sin egen historie og verden. Det finner ikke lenger sted i PUBG-universet. Det var opprinnelig en del av PUBG-tidslinjen, men fikk etter hvert sin egen verden. PUBG er kjempekult og vi kommer fortsatt til å ha noen overraskelser for fans, men The Callisto Protocol har sin egen verden, historie og univers.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Ellers vet vi fortsatt lite om hva The Callisto Protocol faktisk går ut på. Spillets annonseringstrailer hintet om hyggelig stemning på en fjern romstasjon, i det utvikleren håper vil bli «det skumleste spillet noensinne».

Ifølge teamet er planen å lanseres The Callisto Protocol en gang i år, men akkurat når er uvisst. Spillet kommer til PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S.

En nyversjon av Dead Space er på vei fra EA.
Oppussingsprosjektet skal lanseres i januar »

Siste fra forsiden