The Crossing til Xbox 360

Hybridspillet The Crossing, fra folkene bak Dark Messiah, kommer til Xbox 360.

Arkane Studios har røpet at The Crossing får en Xbox 360-versjon. På nettstedet deres søker de nemlig etter en Xbox 360-programmerer, som skal være ansvarlig for å overføre, vedlikeholde og optimalisere kodebasen for Xbox 360-versjonen av det kommende skytespillet.

Det som gjør The Crossing spennende er i hovedsak at spillet blander enspiller og flerspiller på en helt ny måte. Historiespillere (som enten spiller alene eller i kooperativt modus) kan plutselig risikere å måtte ta opp kampen med "skirmish"-spillere på nettet.

Dessuten kan nettspillere gå inn i historieoppdrag, og ta over figurer som vanligvis ville blitt styrt av datamaskinen, for å gi historiespillerne en større utfordring. Når historiespilleren endelig får has på nettspilleren, vil han gjenfødes som en ny fiendesoldat.

Det er nok denne funksjonen som blir mest spennende, om Arkane får den til å fungere på en balansert måte. Arkane forteller at de vil opprettholde en viss kontroll over denne delen av spillet, for å hindre at enkelte benytter den for å lage kvalm og slikt.

The Crossing kommer i 2008, og har for øyeblikket ikke fått noen utgiver.

Siste fra forsiden