The Darkness II er gratis på PC nå

Oppdatert: Tilbudet er over.

Oppdatering 19:01: Tilbudet er over for denne gang, men de som ikke rakk å plukke opp The Darkness II gratis kan i løpet av den neste uken kjøpe det til kraftig redusert pris i Humble-butikken.

Opprinnelig sak følger.

Nettbutikken Humble Store gir akkurat nå bort gratiseksemplarer av The Darkness II for PC. Tilbudet er kun tilgjengelig i en kort periode, og klokken 19:00 på onsdag 28. mars vender det tilbake til ordinær pris – drøye 300 kroner.

The Darkness II blander førstepersonsskyting og overnaturlige temaer.
2K Games

For å sikre deg skytespillet besøker du spillsiden i Humble-butikken, og trykker på «Add to Cart»-knappen på høyre hånd. Ved å logge deg inn – eller registrere deg om du ikke allerede har en konto – får du tilsendt en e-post med instrukser for å legge til The Darkness II i Steam-biblioteket ditt.

Når jobben er gjort får du beholde spillet for alltid.

Overnaturlig skytespill

The Darkness II – opprinnelig lansert i 2012 – er et førstepersons skytespill krydret med overnaturlige evner og mørke temaer. Spillet byr på et gjensyn med mafioso Jackie Estacado, som nok en gang tvinges til å bruke sine mørke krefter i kampen mot diverse kjeltringer.

Her på bruket fikk The Darkness II en svært god mottakelse. Anmelder Espen Jansen likte spesielt spillets engasjerende historie og givende kampsystem, men skulle ønske det varte lengre:

– Opplevelsen er noe kort for menigmann, og hadde det ikke vært for nettopp den korte lengden og enkelte visuelle svakheter hadde The Darkness II vært noe virkelig fantastisk. Det man får servert underveis er uansett såpass interessant at turen gjennom New Yorks underverden gjerne kan tas igjen, og igjen, skrev Jansen for seks år siden.

Det overnaturlige har også inntatt Assassin's Creed Origins.
Les vår anmeldelse av spillets Curse of the Pharaohs-utvidelse »

Siste fra forsiden