The Division 2 har satt ny beta-rekord for Ubisoft

Har fire ganger så mange påmeldte som forgjengerens betatest.

Ubisoft

The Division 2 er ennå et stykke unna lansering, men allerede nå har vi fått en god indikasjon på den enorme interessen rundt den kommende tittelen. Spillet har nemlig satt ny beta-rekord, melder blant andre nettstedet VG247.

I sin tale til investorer nylig kunne Ubisoft-toppsjefen Yves Guillemot avsløre at The Division 2 har mottatt et større antall beta-registreringer enn noe annet spill i Ubisofts historie.

Tallet skal være hele fire ganger høyere enn det den forrige rekordholderen – det første The Division-spillet – oppnådde med sin beta. Akkurat hva tallet ligger på er uvisst, men forgjengeren nådde 6,4 millioner betadeltakere.

I en tilhørende pressemelding bemerket Guillemot for øvrig også The Division 2 sin gode mottakelse på årets E3-messe.

Ubisoft

Mer innhold

Hovedgrunnen til at spillet har skapt stor interesse blant spillere er nok at The Division 2 ser ut til å ha gjenvunnet tilliten gjennom å fikse mange av problemene som folk klagde på i det første spillet.

Blant ankepunktene i det første spillet var mangel på innhold, noe Ubisoft har bekreftet ikke vil bli tilfellet med The Division 2, som er lovet å få mye å bryne seg på allerede ved lansering.

I vår sniktitt på spillet tidligere denne måneden kunne vi bekrefte at spillet har mer innhold og mer å gjøre enn tidligere, men vår utsendte uttrykte likevel bekymring for om variasjonen er stor nok.

– Ved første øyekast virker Washington D.C. som et flott utgangspunkt for seriens fortsettelse, med sine åpne og solfylte omgivelser. Verdenen skilter med mye å gjøre for både nybegynnere og erfarne Division-agenter, og jeg er spesielt spent på å prøve raids. Samtidig er jeg bekymret for at utvikleren kanskje pøser på med mer innhold bare for å kunne si at det er mer innhold denne gangen, skrev vår mann om spillet.

The Division 2 lanseres til PC, PlayStation 4 og Xbox One den 15. mars. Betaen har ennå ikke fått en dato.

Les også: Ubisoft slår knallhardt ned på trakasserende språkbruk »

Siste fra forsiden