The Division 2

The Division 2 introduserer en ny klassespesialisering

Gunner-spillere tåler en trøkk og bruker en minigun for å meie ned all motstand.

Ubisoft

The Division 2-spillere som har nådd erfaringsnivå 30 får snart en ny spesialisering – spillets svar på et klassesystem – å leke seg med. Ved siden av Sharpshooter, Survivalist og Demolitionist vil Ubisoft og utvikler Massive introdusere Gunner, som byr på nye måter å takle spillets kjeltringer.

Gunner blir etter planen tilgjengelig senere i juni.
Ubisoft

Spillere som velger Gunner får tilgang på en heftig minigun, som ifølge utvikleren vil gjøre vei i vellinga. Med det store våpenet i hånda tåler man mer juling enn vanlig, men til gjengjeld mister man evnen til å rulle, klatre eller søke dekning.

I tillegg får Gunner-klassen en egen evne kalt Banshee, som forvirrer fienden og tvinger dem ut fra sine gjemmesteder. De som har låst opp Riot Foam-granater kan da benytte sjansen til å fange skurkene i det klissete stoffet, slik at man enkelt kan meie dem ned.

Prøvekjør nå

Gunner er tilgjengelig for prøvekjøring allerede nå via spillets testservere. Etter en runde med testing er planen å rulle ut den nye spesialiseringen senere i juni, som del av en større oppdatering for The Division 2.

De som eier spillets sesongpass får Gunner låst opp automatisk så snart den er lansert. Alle andre må gjennom en serie med fem utfordringer, som alle må fullføres før man får tilgang på spesialiseringen.

The Division 2 har fått sitt første raid.
På konsoll har utfordringen vist seg å være hakket for tøff for mange »

Siste fra forsiden