The Elder Scrolls V kunngjort

Gårsdagens store overraskelse: Det neste store rollespillet fra Bethesda.

Vi var allerede klar over at Spike's Video Game Awards kom til å slå til med noen eksklusive nyheter, og ryktene om kunngjøring av både Mass Effect 3 og Prototype 2 har vist seg å stemme. Men én godbit har de klart å holde helt hemmelig, nemlig Bethesdas annonsering av sitt neste rollespill.

Traileren.

Spillet heter The Elder Scrolls V: Skyrim, og har fått den artige lanseringsdatoen 11. november 2011. Spillet utvikles under ledelse av Elder Scrolls-veteran Todd Howard.

Det eneste vi har fått vite om spillet har kommet gjennom gårsdagens trailer. Her ser vi at forsteinede drager vekkes til live, og truer Tamriel med total ødeleggelse. Men samtidig fortelles det at det finnes én person de frykter.

Utenom dette vet vi fint lite, men det er nok ikke veldig lenge til nye detaljer begynner å dukke opp. Bethesda har lagt ut en teaserside på nettet, men utenom noen skumle lyder og et bakgrunnsbilde du kan utforske i detalj ser den kun ut til å inneholde gårsdagens trailer. Du kan også lese litt om landområdet Skyrim på UESPWiki, noe som bør gi et lite inntrykk av hva vi har i vente.

Siste fra forsiden