The Last Guardian er ferdig

Team ICO har endelig alt klart til spillets lansering.

Sony

Syv år etter The Last Guardian først ble avduket er utviklingen av spillet endelig ferdig. Det bekreftet PlayStation-sjef Shuhei Yoshida lørdag i en melding på Twitter:

Uttrykket «gone gold» betyr at arbeidet i all hovedsak er fullført, og at spillet er klart for å sendes til trykkeriet. Dermed er det tilsynelatende ingen ting som står i veien for at The Last Guardian skal rekke lanseringsdatoen sin, den 7. desember.

Lang ventetid

Det så lenge ut til at The Last Guardian aldri ville se dagens lys, men etter flere år i dvale trakk Sony det sagnomsuste spillet frem igjen på E3 2015. Året etter kom den første offisielle lanseringsdatoen for spillet, og selv om det deretter ble utsatt var det ingen tvil om at Team ICO omsider ville gi oss den åndelige oppfølgeren til ICO og Shadow of the Colossus.

I desember får vi endelig oppdage The Last Guardians hemmeligheter.
Sony

Vi prøvde The Last Guardian på årets E3-messe og satt igjen med et positivt førsteinntrykk, men også mange spørsmål:

– Det lille jeg fikk se av spillverdenen imponerte meg, med god variasjon i omgivelsene og et vakkert lydspor som setter stemningen for det jeg tror vil bli en magisk reise. Fortsatt gjenstår mange spørsmål om de delene av spillet jeg ikke fikk se, som hvordan gutten endte opp i fangenskap, hvem og hva Trico egentlig er, samt om møtene med både fengselets voktere og de andre Trico-lignende skapningene som holder til verdenen, skrev undertegnede den gang.

Les hele sniktitten på The Last Guardian her »

Siste fra forsiden