Sony lanserer frittstående VR-demo for The Last Guardian

Kom og lek med Trico.

PlayStation Europe

Under helgens PlayStation Experience-messe kunngjorde Sony en helt ny VR-opplevelse basert på The Last Guardian. Demoen slippes allerede førstkommende tirsdag – 12. desember – og koster ingen ting å laste ned.

Se Trico på nært hold i The Last Guardian VR Demo.
PlayStation Europe

Du kan se en smakebit av opplevelsen under artikkelteksten.The Last Guardian VR Demo lar spillere komme enda tettere på den fjærkledde skapningen, Trico. Man ser gjennom øynene til unggutten fra hovedspillet, og får blant annet løse puslespill, ri på Trico og utforske spillets storslagne omgivelser fra et nytt perspektiv.

Du kan se en smakebit på demoen i videovinduet under artikkelteksten.

Kun en demo

I en bloggpost på Playstation.com forteller Sony Japan at dette kun er en kort demonstrasjon, og at det ikke foreligger noen planer om å lage en fullstendig VR-utgave av The Last Guardian. Målet var kun å gi fans muligheten til å oppleve en ny side ved spillet:

– Etter lanseringen av spillet (7. desember 2016, journ.anm) pønsket vi på nye måter å formidle det spesielle båndet mellom Trico og gutten. Lanseringen av PlayStation VR gav oss midlene til å gjøre nettopp det, forklarer Yasutaka Asakura fra Sony Japan.

The Last Guardian VR Demo er som nevnt gratis, og krever ikke at man eier hovedspillet. Et par PlayStation VR-briller samt et PlayStation-kamera er derimot nødvendig, og opplevelsen styres med en vanlig PlayStation 4-kontroller.

The Last Guardian slo godt an her på bruket.
Les vår anmeldelse av eventyret her »

Siste fra forsiden