The Last Guardian er utsatt

Sony har funnet flere feil enn forventet.

Forholdet mellom gutten og Trico står sentralt i The Last Guardian.
Sony

La oss få det åpenbare ut av veien først: Ja, det har tatt svært lang tid å få The Last Guardian ut av døra. Sonys Japan Studio og regissør Fuemo Ueda annonserte spillet først i 2010 til PlayStation 3, men på grunn av utviklingsproblemer fikk ikke spillet en slippdato før i sommer, til 25. oktober. Da var spillet også flyttet over til PlayStation 4.

Sony melder mandag at ventetiden blir litt lengre. The Last Guardian slippes nå 7. desember i stedet, 6 uker senere.

– Skyldes tekniske feil

De andre Trico-lignende skapningene ser ikke like vennlige ute.
Sony

I en oppdatering på PlayStation Blog forklarer Sony-topp Shuhei Yoshida at grunnen til utsettelsen skyldes tekniske problemer.

– En utsettelse er en vanskelig avgjørelse, særlig for dette spillet, men vi har funnet flere feil enn antatt nå helt på oppløpssiden av utviklingen. For å sikre at The Last Guardian leverer opplevelsen som spillutviklerne har i tankene trenger vi ekstra tid for å jobbe med disse problemene, skriver han i innlegget.

The Last Guardian har mye av den samme estetikken som ICO og Shadow of the Colossus. Spillet foregår i en mystisk verden, og er et eventyrspill der man må styre en liten gutt og det store beiste Trico. På ferdenm åter man blant annet vakter som ønsker å stoppe duoen.

Vi tok en sniktitt på The Last Guardian allerede på fjorårets E3-messe: Slik var vårt inntrykk av spillet den gang »

Siste fra forsiden