The Precursors til Xbox 360

Play Ten har kunngjort at Deep Shadows ambisiøse actioneventyr The Precursors også kommer til Xbox 360.

The Precursors er det neste spillet fra Deep Shadows, folkene bak Boiling Point: Road to Hell. Gameplayet blander førstepersons skytespill med rollespillelementer og romkamp, og handlingen foregår i et stort fremtidsunivers hvor du og tre hjelpere må legge ut på en reise gjennom verdensrommet for å finne hemmeligheten til en eldgammel rase.

Deler av spillet foregår i verdensrommet, og vi loves at du får ta del i store romslag som blant annet inkluderer bording av fiendtlige skip. Bording, samt utforsking av de ti varierte og detaljerte planetene du får besøke, foregår i førsteperson. Du får massevis av våpen som kan brukes, fra plasmarifler til edderkoppkanoner.

Nå er det klart at The Precursors også kommer til Xbox 360. Lanseringen av begge versjonene vil finne sted i løpet av fjerde kvartal 2007, så det er fortsatt omtrent et år til vi får se hvor godt dette spillet blir. Deep Shadows jobber forresten også med en etterfølger til Boiling Point, nemlig White Gold: War in Paradise. Begge spillene gis ut av russiske Play Ten Interactive.

Siste fra forsiden