The Secret World blir TV-serie

Johnny Depps filmselskap står bak filmatiseringen av det norske spillet.

Funcom

Det norske nettrollespillet The Secret World har en rimelig rik setting som blander magiske vesener og krefter inn i vår virkelige verden. Akkurat denne settingen har tydeligvis fanget oppmerksomheten til Johnny Depp og produksjonsselskapet Infinitum Nihil, som nå forteller at de vil lage en TV-serie basert på Funcom-spillet.

Stillbilde fra The Secret World-trailer.
Funcom

Historien vil dreie seg om en gjeng med hemmelige agenter og krigen mellom de tre organisasjonene som vi finner i spillet: Illuminati, Dragon og Templar. Gjengen skal kjempe mot overnaturlige fenomener på tvers av dimensjoner, som ofte tar grunnlag i de konspirasjonsteoriene vi har hørt gjennom alle år.

På manusfronten finner vi James V. Hart som blant annet skrev 1991-filmen Hook, sammen med den litt mindre kjente fofatteren Jake Hart – mens Depp selv står som produsent sammen med Christi Dembrowski, Sam Sarkar, Pam Veasey og Gudrun Giddings.

Sistnevnte skal ha sikret seg opsjon på prosjektet allerede i 2012, altså da nettrollespillet først kom ut.

En slippdato for serien har vi ennå ikke fått, noe som betyr at den neppe er rett rundt hjørnet i hvert fall.

Funcom slapp nylig en totalrenovert versjon av The Secret World kalt The Secret World Legends. Spillet er nå gratis, og har fått en oppussing.

Siste fra forsiden