The Secret World blir TV-serie

Johnny Depps filmselskap står bak filmatiseringen av det norske spillet.

Funcom

Det norske nettrollespillet The Secret World har en rimelig rik setting som blander magiske vesener og krefter inn i vår virkelige verden. Akkurat denne settingen har tydeligvis fanget oppmerksomheten til Johnny Depp og produksjonsselskapet Infinitum Nihil, som nå forteller at de vil lage en TV-serie basert på Funcom-spillet.

Stillbilde fra The Secret World-trailer.
Funcom

Historien vil dreie seg om en gjeng med hemmelige agenter og krigen mellom de tre organisasjonene som vi finner i spillet: Illuminati, Dragon og Templar. Gjengen skal kjempe mot overnaturlige fenomener på tvers av dimensjoner, som ofte tar grunnlag i de konspirasjonsteoriene vi har hørt gjennom alle år.

På manusfronten finner vi James V. Hart som blant annet skrev 1991-filmen Hook, sammen med den litt mindre kjente fofatteren Jake Hart – mens Depp selv står som produsent sammen med Christi Dembrowski, Sam Sarkar, Pam Veasey og Gudrun Giddings.

Sistnevnte skal ha sikret seg opsjon på prosjektet allerede i 2012, altså da nettrollespillet først kom ut.

En slippdato for serien har vi ennå ikke fått, noe som betyr at den neppe er rett rundt hjørnet i hvert fall.

Funcom slapp nylig en totalrenovert versjon av The Secret World kalt The Secret World Legends. Spillet er nå gratis, og har fått en oppussing.

The Secret World
Windows
Kommersielt samarbeid
Finn beste pris

Siste fra forsiden