The Sims 4 introduserer førstepersons synsvinkel

Opplev «woohoo» som aldri før.

Maxis

Den neste gratisoppdateringen for The Sims 4 introduserer en helt ny måte å oppleve spillet på. Maxis har nemlig bygget en førsteperons synsvinkel, som lar spillere se verdenen gjennom øynene til «simmene» sine.

Se presentasjonen av Sims 4s førstepersonsvinkel. (Video: Maxis)

Den nye kameravinkelen begynte sitt liv som en spøk fra en av spillets utviklere. Resten av teamet lot seg rive med av funksjonen, og det ble bestemt at fansen også måtte få muligheten til å bli med på moroa.

Ved å trykke Shift og Tab samtidig bytter man til førstepersonsmodusen. Her kan du følge øynene til figurene som bor i huset ditt, og se nærmere på en rekke aktiviteter, som TV-titting, popkornspising og oppvask.

Under sin månedlige Twitch-sending spådde utvikleren at fans trolig ville bruke den nye kameravinkelen for å ta skjermbilder, vise frem husene sine eller lage historiebaserte Sims-filmer. En bunke Reddit-brukere kom imidlertid frem til andre, mer dristige aktiviteter de kunne tenke seg å se nye sider av.

Selv om du bokstavelig talt får være inne i hodet til figurene, får du fortsatt ikke full kontroll over dem. I stedet kan du trykke på gjenstander for å be simmene om å bruke dem som vanlig. Enkelte spillere har uttrykt bekymring over at mangelen på kontroll fort kan føre til at man blir sjøsyk, men utvikleren forteller at det er lagt inn mye jobb for å levere en behagelig opplevelse og påpeker samtidig at man når som helst kan gå tilbake til standard kameravinkel.

Førstepersons synsvinkel introduseres til The Sims 4 den 13. november, i en gratis oppdatering som også inkluderer en ny karriere og muligheten til å tilpasse terrenget rundt huset ditt på helt nye måter.

16. november kommer en ny utvidelse til spillet.
Her kan du lese mer om Kjendisfaktor »

Siste fra forsiden