The Sopranos blir spill

Tony Soprano og resten av den lovløse gjengen hans får nå sitt eget konsollspill fra THQ.

THQ har kunngjort at de lager et spill basert på TV-serien The Sopranos, hvor vi følger den amerikanske mafiasjefen Tony Soprano og omgangskretsen hans. Spillet kommer til Xbox 360 og PS2, og Sopranos-tilhengere kan glede seg til å høre stemmene til de fleste viktige skuespillerne i serien, inkludert James Gandolfini (som spiller Tony Soprano).

En mafiakrig er i anmarsj i Philadelphia, og de mektigste familiene i New Jersey er på kollisjonskurs. Som sønnen til "Big Pussy" har du blitt født inn i organisasjonen, og nå får du sjansen til å demonstrere din lojalitet overfor Tony Soprano. Du må samle inn penger fra lokale butikkeiere, beskytte området ditt mot andre gangstere og oppnå respekt hos familien for å klatre i rangstigen.

Underveis får du ordre fra Paulie, Silvio, Christopher og Tony, som befinner seg i kjente omgivelser (som Bada Bing!, Nuovo Vesuvio's og Satriale's). Spillets historie har blitt laget i samarbeid med David Chase, skaperen av TV-serien. Lanseringen vil finne sted i perioden før jul.

Siste fra forsiden