The Witcher 2 blir samleres våte drøm

Mye snacks i samler- og premiumutgaven av spillet.

Nylig annonserte CD Project slippdatoen til The Witcher 2. Nå har også detaljene om spesialutgavene kommet ut, og de som liker å betale litt ekstra for mye stæsj kan glede seg.

De nye eventyrene til Geralt fra Rivia vil bli tilgjengelig både i en premiumutgave og en samlerutgave. Premiumutgaven, som kan forhåndsbestilles for rundt 25£, vil inneholde selve spillet spillet, spillguide og manual, en soundtrack-CD, en making of-DVD, et fysisk kart, to papercraft-figurer og et flygeblad samnt en mynt som er hentet fra spillverdenen.

Dersom du ønsker å virkelig skjemme deg ut kan du heller gå for samlerutgaven. Denne kan forhåndsbestilles for omlag 70£, og inneholder alt som premiumutgaven har og mer. Du får en bok på rundt 200 sider med kunst fra spillet, et terningspill med fem terninger, en kortstokk med bilder fra spillet, en ekstra mynt, en byste av Geralt, en ekstra papercraft-figur og tre klistremerker. Se detaljer på spillets egne hjemmesider. Samlerutgaven leveres også i en stiligere boks og vil også inkludere gratis nedlastbart innhold. Hvilken nedlastbar pakke du får med samlerutgaven din vil variere fra hvor du bestiller den.

Spillet kommer også i en digital premiumutgave som for øyeblikket koster rundt 45$. For mer informasjon om spillet, les vår sniktitt fra E3. Synes du det er verdt å betale så mye ekstra for samlerstæsj?

Siste fra forsiden