The Witcher 2 er ferdig

Rollespilldramaet er klart for masseproduksjon og mailansering.

Det nærmer seg fire år siden det første The Witcher kom ut, til god omtale her på Gamer.no. Nå er oppfølgeren endelig ferdig og klar for butikkene, det melder GameSpot.

Dermed er det lite som kan rokke ved at The Witcher 2: Assassins of Kings gis ut her til lands dagen etter den store dagen, nemlig 18. mai. Spillet er foreløpig eksklusivt til PC.

Geralt og vennene hans.
CD Projekt RED

Vi sitter for tiden med en sniktittversjon av spillet, og forbreder oss til å gyve løs på anmeldereksemplaret. Gamer.no har sett spillet i aksjon flere ganger, og polske CD Project virker å ta serien et steg videre med oppfølgeren.

– Det nye kampsystemet gjør spillet mye mer spillbart enn sin forgjenger, og flyten i kampene er mye raskere og dynamisk. Mengden utstyr som Geralt kan plukke opp er kraftig forbedret, og velkjente systemer for oppgradering og skaping av gjenstander har også fått en kraftig overhaling, skrev vi i vår siste sniktitt.

Vi har også hatt en sak om systemkravene tidligere, og de synes ikke å være veldig avskrekkende.

Så da er det bare å begynne å glede seg til dramaet sammen med helten Geralt, vi kommer selvsagt med en fyldig anmeldelse rundt slippdatoen.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden