THQ dropper GTR for 360

Den amerikanske utgiveren THQ vil ikke lenger gi ut GTR for Xbox 360.

Computer and Video Games har funnet ut at SimBins kommende Xbox 360-versjon av den kritikerroste racingsimulatoren GTR kan ha problemer. Den amerikanske utgiveren THQ har nemlig gjort det klart at de ikke lenger planlegger å gi ut spillet, og at de heller vil fokusere på sine egne racingfranchiser (som Stuntman, Juiced og MX).

I og med at det er SimBin selv som eier rettighetene til GTR-serien, betyr ikke avskjeden med THQ at spillet blir droppet. SimBin har tidligere samarbeidet med andre utgivere om GTR-spillene, og det at THQ er ute av bildet betyr sannsynligvis bare at spillet kommer til markedet via en annen utgiver. I dag fortalte SimBin at de vil komme med en offisiell kunngjøring angående Xbox 360-versjonen av GTR i neste uke.

GTR for Xbox 360 inneholder to fulle FIA GT-mesterskap, og skal i følge SimBin utfordre sofaspillere til å bli førere i verdensklasse. Spillet skal ikke være så krevende som sine brødre på PC. Teknologien bak GTR på Xbox 360 er SimBins nye spillmotor, Lizard. I utgangspunktet skulle GTR være det første i en serie SimBin-spill som skulle gis ut av THQ.

Siste fra forsiden