Nye utgaver av Pokémon Gold og Silver

Ti år senere

De populære rollespillene kommer i oppgradert form til DS.

For ti år siden ble oppfølgeren til det første Pokémon lansert. Den kom som forgjengeren i to utgaver, og disse fikk titlene Pokémon Gold og Pokémon Silver. Siden den gang har de solgt imponerende 23 millioner eksemplarer, og nå har Nintendo annonsert at begge utgavene skal relanseres på DS.

Kunngjøringen kommer fra den offisielle Pokémon-nettsiden i Japan, og Pokébeach har oversatt den for resten av verden. De nye utgavene får titlene Pokémon Heartgold og Pokémon Soulsilver, og som de oppgradert utgavene av Red og Green får de forbedret grafikk og lyd, samt en del nytt innhold. De vil også ha alle funksjonene og forbedringene fra Diamond og Pearl.

Spillet foregår i Johto-regionen, og inkluderer også Kanto-regionene fra Red og Blue. Som i alle andre spill i serien er du et barn på eventyr som må bekjempe en ond organisasjon og bli stormester i monstertemming. Dette gjør du ved å fange vandrende monstre i baller, og så trene dem opp ved å kjempe mot ville monstre og andre trenere.

Originalutgaven hadde 251 forskjellige Pokémon, men det er mulig de nye versjonene lar deg fange monstre fra senere Pokémon-spill i likhet med Firered og Leafgreen.

Heartgold og Soulsilver slippes i Japan senere i år, og kommer antageligvis til vår del av verden en gang i løpet av neste år.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden