Tidenes pengesløseri

50 millioner dollar sløst bort på fyll, fanteri og umoral. This is Vegas er kansellert.

Actionspillet This is Vegas skulle opprinnelig la deg gjøre alt det noen ute av kontroll ville gjort i syndens by. Å drikke seg snydens, dra damer, kjøre raske biler, starte barslagsmål og gamble var noe av det Surreal Software hadde tenkt å inkludere i spillet de først laget for Midway Games, og deretter for Warner Bros. som kjøpte opp prosjektet.

Tidligere i år stengte Surreal Software dørene, og ikke særlig overraskende mener CVG nå å vite at This is Vegas ble kansellert av Warner Bros. i forbindelse med nedleggelsen.

CVGs kilde, som skal ha vært svært tett på prosjektet, hevder også å vite hvor store summer som er brukt på den nå verdiløse utviklingen. Totalt skal det ha kostet 46 millioner dollar i rene utviklingskostnader, og da er markedsføringskostnader ikke medregnet.

– Det er et latterlig pengesløseri. Et tullete budsjett når du tenker over at spill som Konamis Saw – som gikk i pluss – ble lagd for rundt tre millioner dollar, sier den ikke-navngitte kilden.

Til sammenligning antas det at Rockstars Grand Theft Auto IV er en av tidenes aller dyreste spillproduksjoner, med en kostnad på rundt 100 millioner dollar.

Hva de femti millionene gikk med til å lage kan du se i videoen under. Stikkordene er dansing, slåssing, alkohol, oppkast og urinering.

Siste fra forsiden