MDK2 får relansering

Tilbake til fortiden

Interplay slipper en ny utgave av actionspillet.

For over ti år siden utviklet det britiske studioet Shiny et actionspill ved navn MDK. Når tiden var inne for en oppfølger gikk oppgaven til rollespillutvikler Bioware, som presterte å lage en dugelig actionspilloppfølger ifølge datidens spillpresse.

Det er den fallende kjempen Interplay som sitter med rettighetene til MDK, og etter et tiår i glemselen får MDK2 nå nytt liv på PC og Wii. Originalutgaven av spillet skal lanseres på nettbutikken WiiWare, mens PC-eiere får MDK2 HD. Som navnet tilsier er dette en litt penere utgave av spillet.

MDK2 gir deg rollen som tre snodige helter som må redde verden fra romvesener. Spillet preges av mye humor og tar ikke seg selv så veldig seriøst. Hovedpersonene er for eksempel en gal forsker, en vaktmester med hemmelig identitet som superhelt og en skyteglad hund med for mange lemmer. MDK2 regnes også som spillet som innførte snikskyting slik vi kjenner den i dag i spillmediet.

De nye versjonene av spillet er under utvikling hos Beamdog, en forholdsvis obskur nettdistributør. MDK2 HD skal derfor selges gjennom deres nettbutikk. Uansett hvordan resultatet blir kommer nyversjonene en gang i løpet av vinteren.

Siste fra forsiden