Nye oppdrag i Valkyria Chronicles

Tilbake til Gallia

Strategispillet får mer nedlastbart innhold.

Segas PlayStation 3-spill Valkyria Chronicles ble møtt med mye positiv kritikk da det ble sluppet i fjor høst, men salgstallene stod dessverre ikke til rosen.

I tillegg til originalspillet har Sega også utviklet en serie nedlastbare pakker med nytt innhold, og fra før har tre av disse blitt sluppet i Vesten. Nå er en fjerde pakke med nye oppdrag på vei, og den skal lanseres i løpet av vinteren 2010.

Edy har hovedrollen i det nye innholdet

Navnet på pakken er Challenges From Team Edy, og den inneholder seks oppdrag. Hver av disse fokuserer på en av spillets seks klasser, men utover det er det ingen detaljer om hva de går ut på. Som navnet tilsier blir det et gjensyn med Edy og hennes eksentriske skvadron fra den tidligere pakken Enter the Edy Detachment. Prisen har ikke blitt oppgitt.

Sega jobber også med en oppfølger til Valkyria Chronicles på PSP. Valkyria Chronicles 2 foregår noen år etter originalen, og følger en ny gruppe soldater som må hanskes med opprørere i hjemlandet Gallia.

Det spesielle kampsystemet, som blander strategi og action, er tilbake, men denne gangen blir det også litt mer å gjøre utenfor slagmarken. Spillets hovedperson er nemlig elev ved et militært akademi, og må finne en balanse mellom skolegang og kriging.

Siste fra forsiden