Blir det Commandos 4?

Tilbake til røttene

Pyro Studios har lyst å til å lage et nytt Commandos, men avkrefter rykter.

Commandos er en strategiserie utviklet av spanske Pyro Studios hvor målet er å infiltrere ugjestmilde strøk og gjøre ugagn. Til disse oppdragene får du et begrenset antall soldater med bestemte egenskaper, og går ting skeis kan du ikke regne med forsterkninger.

Commandos 2: Men of Courage

Forrige gang vi hørte fra serien var i 2006 med Commandos: Strike Force, som i motsetning til sine forgjengere var et actionspill i førsteperson. I følge vår anmelder uteble den høye (og av mange høyt elskede) vanskelighetsgraden fra tidligere spill, og resultatet var «et halvslapt, taktisk actionspill med noen få gode ideer»

Pyro Studios jobber for tiden med lisensspillet Planet 51. Det dukket opp rykter om at neste prosjekt for den spanske utvikleren er en oppfølger til Commandos, som visstnok skulle gå tilbake til seriens røtter med 2D-spilling som i Commanos 2. Eurogamer har snakket med Pyro, og de benekter at de har kunngjort noe nytt Commandos:

- Historien fra Gamer.nl er helt falsk. Vi har alltid planlagt å vende tilbake til serien. Dette er ikke noe nytt, men ingenting er offentliggjort. Det dreier seg kun om et ønske fra vår side.

Misforståelsen skal bero på at skribenten tok studioets ønske og gjorde det til kunngjøring. Det er dermed ikke utenkelig at serien vender tilbake i ikke altfor fjern fremtid, men det er ikke noe Pyro vil forplikte seg til.

Siste fra forsiden