Tim Schafer vil spille Psychonauts på 360

Tim Schafer ber tilhengerne om hjelp for å sikre at Microsoft gjør Psychonauts kompatibelt med Xbox 360.

For få dager siden lanserte Microsoft en ny kompatibilitetsoppdatering for Xbox 360, hvor 21 nye Xbox-spill ble kompatible med 360. Listen inkluderer spill som Doom 3, FlatOut, Rallisport Challenge, Silent Hill 4, Fatal Frame og Drømmefall. Sjefen hos Double Fine, Tim Schafer, ble imidlertid skuffet over at deres spill, det kritikerroste plattformeventyret Psychonauts, fortsatt ikke er kompatibelt med 360.

Nå har den karismatiske spillutvikleren skrevet en nyhetspost på Double Fine sitt nettsted, hvor han ber tilhengerne deres om å henvende seg til Microsoft og be om at Psychonauts skal bli gjort kompatibelt med Xbox 360. Han fortalte også at Double Fine har tilbudt Microsoft hjelp for å få spillet til å kjøre på Xbox 360, men at det ikke har vært interesse for dette.

Schafer skrev også at han elsker Xbox 360, og at han i samråd med kona har besluttet at deres første barn skal få navnet Geometry Wars. Om du ikke har vært innom Double Fine Action News før nå, bør du besøke nettstedet så raskt som overhodet mulig - Tim Schafer er en av de største skrullingene i industrien, og artiklene hans er alltid underholdende lesning.

Siste fra forsiden