Time Pilot lansert på Live Arcade

Lyst på litt gammeldags arkadeaction? Kanskje Time Pilot, som akkurat har blitt lansert på Xbox Live Arcade, er noe for deg.

Konami-spillet Time Pilot kom opprinnelig ut i 1982, og har vært med i en rekke ulike spillsamlinger i løpet av de siste årene. Nå har det kommet til Xbox 360, og kan lastes ned ved hjelp av det digitale distribusjonssystemet Xbox Live Arcade. Spillet koster 400 Microsoft-poeng.

I Time Pilot får du kontroll over et futuristisk jetfly, og det hele starter i 1910, hvor du må kjempe mot dobbeltdekkere og UFO-er. Etter hvert flyr du deg fremover i tiden, og spillet dekker hele det forrige århundret (som riktignok hadde 20 år igjen da Time Pilot ble lansert). Informasjon om originalutgaven av spillet finner du på Wikipedia.

Xbox Live Arcade-versjonen kommer med flerspiller, høydefinisjonsgrafikk og opplåsbare "achievements". Flerspillermodusen inkluderer mulighet for kooperativt spill, og kan spilles både over nettet og ved hjelp av delt skjerm. Dessuten får vi bonusgjenstander som fallskjermer og fiendtlige sjefsfly.

Siste fra forsiden