TimeShift til Xbox 360

I skytespillet TimeShift får du evnen til å manipulere selve tiden. Nå har Atari kunngjort at det også vil komme ut på Xbox 360.

TimeShift utvikles av Saber Interactive, og er et førstepersons skytespill hvor en spesiell funksjon er i fokus; tidskontroll. Du kan senke tidens hastighet (”bullet-time”), fryse tiden (slik at du selv kan bevege deg rundt i verden mens alt annet står stille) og spole tiden tilbake om du behøver det.

Denne muligheten vil være fullstendig integrert i gameplayet, og du må bruke den til mye mer enn bare det å kjempe mer effektivt mot fienden. Flere steder blir du nødt til å manipulere tiden for å komme videre, og forhåpentligvis vil dette tilføre spillet et intelligent gåteløsningselement som gjør at det vil skille seg fra mengden.

Historien foregår i en nær fremtid, hvor testpiloten Michael Swift nå har fått i oppdrag å teste to av tidenes viktigste oppfinnelser; et tidskontrollsystem som heter Quantum Suit og en tidsmaskin som heter Chronomicon. Swift sendes tilbake til 1911 for å plante en vitenskapelig sonde, og fullfører oppdraget uten problemer.

Når han kommer hjem, oppdager han imidlertid at ting ikke er som de skal. Verden har nemlig forvandlet seg til det ugjenkjennelige. Som den eneste som er klar over forvandlingen verden har gjennomgått, er Swift plutselig blitt en fiende av staten. Nå må han kjempe for å holde seg i live, samtidig som han prøver å få verden tilbake på rett spor igjen.

Nå har Atari kunngjort at i tillegg til de tidligere annonserte versjonene til PC og Xbox, vil spillet også lanseres på Xbox 360. Lanseringen av denne versjonen, samt PC-versjonen, er satt til våren 2006, mens versjonen til "gamle" Xbox ikke kommer før sommeren. Atari forteller at Xbox 360-versjonen vi utnytte seg fullstendig av konsollens kraft og funksjonalitet, og trekker spesielt frem Xbox Live som et satsningsområde.

Siste fra forsiden