Red Dead Redemption 2 PC

Ting tyder på at Red Dead Redemption 2 kommer til PC

Kodetrålere har funnet nye spor.

Rockstar

Igjen har nysgjerrige kodegravere funnet snadder på sin evige tråling. Denne gangen har de funnet spor etter at en PC-versjon av Red Dead Redemption 2 eksisterer i en eller annen form.

Twitter-bruker JakoMako51 gikk gjennom koden til Rockstars Social Club, og fant henvisninger til et felt som heter «RDR2_PC_Accomplishments», i nærhet av en annen kodestreng, «RDR2_PS4_Trophies», som gjør det tydelig at det er snakk om å føre trofeer eller «achivements» over forskjellige versjoner.

Vel å merke betyr ikke dette at en PC-versjon definitivt er på vei, men det er en god indikasjon på at noe skjer. Det at dette grunnarbeidet legges nå vitner om at noen hos Rockstar i hvert fall ser det nødvendig å legge til rette for en mulig PC-versjon om ikke annet.

Andre kodehint

Kanskje en PC-versjon kan hjelpe bildefrekvensen på noen av de mest krevende stedene i spillet?
Rockstar

Dette er ikke første gang at kodetrålerne finner hint om at en PC-versjon av Red Dead Redemption 2 er i tankene til Rockstar. I høst meldte vi om at spillets «Compannion»-applikasjon til mobiltelefoner inneholdt referanser til en PC-versjon.

Dersom det kommer noe ut av disse små dryppene har i hvert fall PC-publikumet noe å glede seg til. Da spillet kom i fjor høst fikk det full uttelling på karakterskalaen her på Gamer.no, og vår anmelder kalte det «et fenomenalt eksempel på hvor langt spillbransjen har kommet».

– I korte trekk er det snakk om en uovertruffent god, givende og interessant spillopplevelse, og når alt et sagt og gjort føles det som om man har gjennomført en lang, omfattende og virkelig reise – fra snødekte tinder til gråtunge industrikjerner. Dette er rett og slett et spill man bare må bare er nødt til å oppleve for seg selv, og da tilgir man at jaktingen er litt komplisert, at man rir veldig mye hest og at noen historieoppdrag føles litt uviktige. Det er helheten som er stjernen i Red Dead Redemption 2, og den er helt fenomenal, skrev vi den gang.

LES OGSÅ: Den virkelige utgaven av detektivgjengen som jager deg i Red Dead Redemption 2 har saksøkt Rockstar »

Siste fra forsiden