Ting tyder på håndholdt eventyr

Tar Nathan Drake turen innom PSP? Det vil ihvertfall rykter ha oss til å tro.

Eventyreren Nathan Drake er ingen ukjent mann for tiden. Vi skrev nylig om noen saftige detaljer avslørt under et intervju av utviklerne bak det kommende Uncharted 2: Among Theives. Det derimot utviklerne ikke snakket om var en mulig Playstation Portable-utgave av Drakes kommende eventyr, men nå hever ryktebørsen akkurat det vil bli en realitet.

Bilder fra angivelig neste utgave av Playstation Official Magazine.
Bilder fra angivelig neste utgave av Playstation Official Magazine.

Det er via en angivelig lekket utgave av neste måneds utgave av Playstation The Official Magazine det har dukket opp noen spennende bilder. Rettere sagt, bilder fra det aktuelle bladet. Bladet avslører i en artikkel som omhandler den kommende PSP Go et lite skjermbilde av PSP-en som kjører nettopp, Uncharted. Skjermbildet er i relativt god kvalitet, og har attpåtil bildetekst som avslører at det er snakk om kommende Uncharted 2: Among Thieves.

Bildene av bladet virker relativt troverdig, og om det skulle vise seg å være snakk om en forfalsking har ihvertfall noen brukt mye tid på å lage ståhei. Allikevel tar vi bildene med en klype salt, hovedsaklig fordi det er første gang det har vært snakk om en PSP-utgave av Drakes kommende eventyr.

PSP-en fikk mye oppmerksomhet på årets E3-messe, og Sony har gjort det klart at de tydelig satser sterkt på konsollen fremover med både en ny utgave av konsollen og en rekke stortitler. Det vekker dog spørsmålet hvorfor Uncharted til PSP ikke var blant de annonserte stortitlene på E3.

Vil Drake ta turen innom PSP i nærmeste framtid? August-utgaven av Playstation Magazine vil trolig gi svaret.

(Kilde: ScrewAttack.com.)

Siste fra forsiden