Titanfall-betaen sparkes i gang til helgen

Påmelding til testing av Xbox One- og Windows-versjonen er åpen nå.

Titanfall.
EA

Dersom du har klødd etter å bykse rundt i Respawn Entertainments storspill Titanfall kan du kanskje få en forsmak allerede til helgen. Interesserte kan nå melde seg på en betatest av spillet, til Xbox One eller Windows, og slusene åpner allerede fredag 14. februar. De som blir valgt ut vil få beskjed om dette senest 17. februar. Dette melder EA i en pressemelding.

Tre modi

Titanfall kommer i mars.
EA

I betatesten vil spillerne kunne teste ut tre spillmodi, Attrition, Hardpoint Domination og Last Titan Standing.

I Attrition skal to lag jobbe mot hverandre for å felle alt som kan krype og gå på motstanderlaget. Det betyr at det ikke bare holder å knerte spillerne – man må også gyve løs på de datastyrte fiendene. Hardpoint Domination handler derimot å tilegne seg kontroll over punkter på kartet, og sanke poeng ved å forsvare disse. Den siste modusen, Last Titan Standing, går ut på å at to lag stiller med sine Titaner, og runden er over når ett av lagene har mistet alle sine svære roboter.

Seks mot seks

Seks mot seks spiller i Titanfall.

Titanfall er det første skytespillet som kommer ut av Respawn Studios, uten at det betyr at gjengen mangler erfaring. EA-utvikleren ble opprettet etter at en flokk med spillutviklere rømte fra Call of Duty-studioet Infinity Ward for noen år siden. Det nye spillet prøver likevel på mange måter å skille seg fra sin sjangerbror, blant annet ved å gjøre opplevelsen mye mer vertikal og lett på labben.

Tidlig i januar ble deler av spillverdenen smått forundret da utvikleren signaliserte at de begrenset lagtevlingene til å være mellom to lag på seks spillere. Mens noen spillere synes dette hørtes urovekkende lavt ut, hevdet Respawn at dette var antallet som passet best til spillopplevelsen.

Titanfall kommer til Windows 13. mars og til Xbox 360 28. mars. Siden Xbox One ikke er lansert i Norge enda vet vi ikke når den versjonen blir å finne i butikkene.

Er du usikker på om PC-en din er kraftig nok til å kjøre storskyteren?
Dette er minimumsytelsen du må ja for å spille Titanfall »

Titanfa--trailer sluppet i forbindelse med betatesten. (Video: EA)

Siste fra forsiden